Δημιουργία Λογαριασμού Πελάτη Λιανικής

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, παρακαλώ συνδεθείτε από τη σελίδα σύνδεσης.

Τα Προσωπικά Στοιχεία σας.
Ο Κωδικός σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα, θα τύχουν επεξεργασία τηρούμενων των επιταγών του 2016/679 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Συλλέγονται κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ενημέρωσης επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας , και εφόσον το επιθυμείτε για παρόμοιους εμπορικούς σκοπούς. Προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού τα δεδομένα θα αποθηκευτούν από την Ουρανία Μπουντούρη Μονοπρόσωπη ΕΠΕ - Υπεύθυνος επεξεργασίας, για χρονικό διάστημα 2 ετών, και ενδέχεται να διαβιβαστούν από την Υπεύθυνο επεξεργασίας περαιτέρω σε αποδέκτες στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης, για την επίτευξη του ως άνω νόμιμου σκοπού (π.χ. διαφημιστικές εταιρίες). Για τα στοιχεία των αποδεκτών μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου [email protected]
Στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης και με σκοπό την προσαρμογή των υπηρεσιών και των προϊόντων στις ατομικές ανάγκες των καταναλωτών, χωρίς υπονόμευση της ελευθερίας επιλογής, η εταιρία μας προτίθεται να προβεί στη κατάρτιση προφίλ με βάση αποκλειστικά τα προσωπικά σας δεδομένα που εσείς ελεύθερα μας παραχωρείτε. Προκειμένου να τα διατηρήσουμε και να προβούμε στη κατάρτιση προφίλ, ζητείται με το παρόν η ρητή συγκατάθεσή σας.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ. Σε περίπτωση άσκησης του παραπάνω δικαιώματος τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τον σκοπό αυτό και θα διαγραφούν. Για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: [email protected] Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες (που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR), παρέχονται δωρεάν.

 * Έχω κατανοήσει πλήρως τον σκοπό και το είδος των προσωπικών μου δεδομένων που θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας.

 * Δίνω την ελεύθερη, ρητή, ειδική, σαφή και εν πλήρη επιγνώσει συγκατάθεσή μου, προκειμένου τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συμπλήρωσα στην ως άνω φόρμα και με αφορούν να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας με σκοπό την κατάρτιση προφίλ.

 * Δίνω την ελεύθερη, ρητή, ειδική, σαφή και εν πλήρη επιγνώσει συγκατάθεσή μου, προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για τον άνω καθορισμένο, ρητό και νόμιμο σκοπό.

Επιθυμώ να διατηρηθούν τα δεδομένα μου για όμοιους προωθητικούς σκοπούς.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου  
makemeup

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

makemeup

Latest Seminars

makemeup

Gift Wrap

makemeup

Free Samples

makemeup

Gift Card

makemeup

Join Our Team

About Us

Είμαι η Make Me Up ή αλλιώς μια εταιρία προϊόντων ομορφιάς που το απόλυτο πάθος της είναι η ομορφιά!
Read more...

MakeMeUp © 2021. All Rights Reserved.

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • sc
  • vbv
  • masterpass

MakeMeUp © 2021. All Rights Reserved.