MakeMeUp

ABOUT
US

makemeup

Είμαστε η Make Me Up ή αλλιώς μια εταιρία προϊόντων ομορφιάς που το απόλυτο πάθος της είναι η ομορφιά!

Αγαπάμε το μακιγιάζ 

Λατρεύουμε την περιποίηση προσώπου και σώματος 

Παθιαζόμαστε με υπέροχες μυρωδιές και…. 

Φανατιζόμαστε με τα gadgets ομορφιάς 

Μέσα στην πορεία μας εδώ και 18 χρόνια, η οικογένεια της Make Me Up συνεχώς μεγαλώνει και υποδέχεται συνεχώς νέα brands ομορφιάς όπως η Beauty Is Life, η The Balm, Scott Barnes, η Mor, η Library of Fragrance, η Inuwet και πολλές άλλες. 

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας στηρίχτηκε στο τρίπτυχο

καινοτομία – ποιότητα – value for money

Στόχος και σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε όλες εσάς της beauty lovers τα πιο ιδιαίτερα, καινοτόμα και τα πιο ψαγμένα προϊόντα ομορφιάς , από κάθε γωνιά του πλανήτη αποκλειστικά για τα αγαπημένα σας beauty cases !

Η Ceo μας, Ράνια Μπουντούρη, κορυφαία makeup artist αναζητά στις διεθνής αγορές ομορφιάς και διαλέγει ένα προς ένα όλα μας τα brands με πολύ αγάπη ,για εσάς και τον κόσμο της ομορφιάς. 

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο που όλα είναι όμορφα, χαρούμενα, πολύχρωμα και ασφαλώς μυρίζουν υπέροχα. 

Η εταιρία Make Me Up Cosmetics δημιουργήθηκε το 2002, από μια εξειδικευμένη ομάδα makeup artist , με επικεφαλής την Ράνια Μπουντούρη ,  λανσάροντας πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα προϊόντα μακιγιάζ. Στόχοι της εταιρίας ήταν να καλύψει τις  εξελιγμένες απαιτήσεις και ανάγκες των επαγγελματιών, των επαγγελματικών χώρων ομορφιάς, αλλά βασικότερα να παρέχει στην κάθε σύγχρονη γυναίκα προϊόντα μακιγιάζ που εκπέμπουν στον παλμό της μόδας και των σύγχρονων τάσεων.

Αναζητώντας στην παγκόσμια αγορά καινοτόμες εταιρείες που κάλυπταν και πολλές φορές δημιουργούσαν τις νέες τάσεις στα προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς , εξασφαλίσαμε αποκλειστικές συνεργασίες για την Ελλάδα και την Κύπρο με καταξιωμένους διεθνείς οίκους.

Δώσαμε την ευκαιρία στο Ελληνικό κοινό να γνωρίσει και να αποκτήσει τα πιο εξειδικευμένα και καινοτόμα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ για να καλύψουν την κάθε του ανάγκη σε προσιτή τιμή. Οι εταιρίες  που εκπροσωπούμε είναι η Elegant, η Beauty is Life, η Japonesque, η The Balm, η Library Of Fragrance, η Royal Brush αλλά και η σειρά που φέρει την επωνυμία μας, Make Me Up Cosmetics.

Καθ΄όλη την διάρκεια της πορείας μας ,φροντίζουμε ώστε ο κάθε συνεργάτης μας, μέσα από τα προϊόντα μας να εξασφαλίζει το κορυφαίο αποτέλεσμα της παροχής του αλλά και την δυνατότητα να παρέχει στο πελατολόγιο του , μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ μαζί με εξειδικευμένες επαγγελματικές συμβουλές. Μέσα από την εταιρία μας, η κάθε γυναίκα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει τα προϊόντα μακιγιάζ που ονειρεύεται και που χρησιμοποιούν και προτείνουν όλοι οι κορυφαίοι makeup artist στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Τα προϊόντα μας θα τα συναντήσετε στα ρεπορτάζ αγοράς όλων των εγχώριων και διεθνών περιοδικών μόδας και ομορφιάς, στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές και στα backstage των καλύτερων fashion shows. Σήμερα, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας η Make Me Up συνεχίζει την επέκταση τόσο του δικτύου της στην Ελλάδα και στην Κύπρο όσο και των συνεργασιών της στη διεθνή αγορά.

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλους τους κορυφαίους χώρους ομορφιάς και στο διαδίκτυο σε τιμές πάντα προσιτές, προσφέροντας σε επαγγελματίες αλλά και σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία της περιποίησης χωρίς εκπτώσεις στις απαιτήσεις της αισθητικής αρτιότητας.

Η ομορφιά είναι ζωντανός οργανισμός που συνεχώς ανανεώνεται και εξελίσσεται και εμείς στην Make Me Up Cosmetics θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στην κάθε Ελληνίδα τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ.

makemeup

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

makemeup

Latest Seminars

makemeup

Gift Wrap

makemeup

Free Samples

makemeup

Gift Card

makemeup

Join Our Team

About Us

Είμαι η Make Me Up ή αλλιώς μια εταιρία προϊόντων ομορφιάς που το απόλυτο πάθος της είναι η ομορφιά!
Read more...

MakeMeUp © 2020. All Rights Reserved.

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • sc
  • vbv
  • masterpass

MakeMeUp © 2020. All Rights Reserved.