MakeMeUp

Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & GDPR


1. Εισαγωγή

Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Τα προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς τα φυσικά πρόσωπα που κάνετε χρήση του παρόντος ιστότοπου και μπορεί να οδηγήσει στην γνώση ή εξακρίβωση της ταυτότητάς σας. Ενδεικτικά τέτοιες πληροφορίες είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνό σας κ.λ.π. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως η συλλογή, η καταχώριση ή οργάνωση η διάρθρωση, η αποθήκευση η προσαρμογή, η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών η χρήση η κοινολόγηση  με διαβίβαση η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης η συσχέτιση, ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή (άρθρα 4 παρ. 1&2 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων).

Στα πλαίσια αυτής της διαρκούς προσπάθειας,  παρακάτω θα σας εξηγήσουμε τη φύση και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων που χειριζόμαστε καθώς και τα δικαιώματά σας σε αυτό, ώστε στη συνέχεια, αν συμφωνείτε, να το δηλώσετε ώστε να μπορέσετε να κάνετε χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

2. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρία Ουρανία Μπουντούρη Μονοπρόσωπη ΕΠΕ  (εφεξής «η Εταιρία»), ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων, που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα, ενημερώνει τους επισκέπτες αυτής ότι η επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «δεδομένα») γίνεται εγγράφως, με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα, προκειμένου να τους παρασχεθεί η αιτούμενη υπηρεσία.

Προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και να έχουμε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί σας είναι πιθανό να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.α. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθούν στοιχεία όπως το όνομα κατόχου, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός CVV.

3. Σκοπός επεξεργασίας

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και τις τεχνικές πληροφορίες που αντλούμε από την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, από δική σας τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω φόρμας επικοινωνίας: α) στο πλαίσιο σύναψης ή/και εκτέλεσης συναφθείσας σύμβασης πώλησης προϊόντων και προς εκπλήρωση της παροχής υπηρεσιών από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, β) στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, γ) εφόσον είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση σε έννομη υποχρέωση μας, όπως προβλέπεται από την κείμενη Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία, καθώς επίσης και αν υποχρεωθούμε νομίμως από φορέα κρατικής εξουσίας, ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και δ) για τη διασφάλιση και άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων και αξιώσεων μας, και την προάσπιση και νόμιμη υπεράσπιση ημών έναντι τυχόν εγειρόμενων αξιώσεων στο πλαίσιο των συμβάσεων πώλησης, των παρεχόμενων υπηρεσιών, από και κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Σε οποιαδήποτε στιγμή οι χρήστες της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα τους και να τα διορθώνουν, ανανεώνουν, ή διαγράφουν, καθώς και να ασκούν τα δικαιώματα τους, που τους παρέχονται από τις εκάστοτε ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους, Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και τις διεθνείς συμβάσεις, το www.makemeup.gr δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές νομοθετικές διατάξεις. Τέλος, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών έχετε τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης, που προβλέπουν τα άρθρα 15 έως 20 του ισχύοντος Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

4. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Εκτός από τα παραπάνω αναφερόμενα προσωπικά δεδομένα όπως το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου, κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης σας στην ιστοσελίδα μας, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία επισκεφθήκατε το site μας, ή σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από εσάς (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς.

5. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και τις τεχνικές πληροφορίες που αντλούμε από την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, από δική σας τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω φόρμας επικοινωνίας: α) στο πλαίσιο σύναψης ή/και εκτέλεσης συναφθείσας σύμβασης πώλησης προϊόντων και προς εκπλήρωση της παροχής υπηρεσιών από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, β) κατόπιν της δικής σας ρητής συναίνεσης η οποία δίνεται είτε άπαξ κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο, είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό – προσφορές για τα προϊόντα μας, γ) στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, δ) εφόσον είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση σε έννομη υποχρέωση μας, όπως προβλέπεται από την κείμενη Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία, καθώς επίσης και αν υποχρεωθούμε νομίμως από φορέα κρατικής εξουσίας, ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και ε) για τη διασφάλιση και άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων και αξιώσεων μας, και την προάσπιση και νόμιμη υπεράσπιση ημών έναντι τυχόν εγειρόμενων αξιώσεων στο πλαίσιο των συμβάσεων πώλησης, των παρεχόμενων υπηρεσιών, από και κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Α) Επίσκεψη στον ιστότοπο

- Αρχεία καταγραφής

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ιστότοπου μας, τα ακόλουθα στοιχεία, κατά κανόνα, θα αποθηκεύονται για τεχνικούς λόγους στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής:

- Η διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου) του υπολογιστή πρόσβασης.

- Η ημερομηνία και η διάρκεια της επίσκεψης

- Τύπος προγράμματος περιήγησης και ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

- Λειτουργικό σύστημα.

Τα δεδομένα θα αποθηκεύονται ως μια τεχνική προφύλαξη για την προστασία των συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

- Χρήση cookies

Η Makemeup Cosmetics χρησιμοποιεί τεχνολογία «cookies» για να βελτιώσει και να διευκολύνει την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα  www.makemeup.gr. Τα αρχεία «cookies» αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τεχνικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε α) Μόνιμα cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας ωσότου τα διαγράψετε) β) Προσωρινά cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν μέχρι να κλείσετε τον browser σας).

Τα ίδια τα cookies δεν περιέχουν ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Αν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες μέσα από την ιστοσελίδα www.makemeup.gr της Makemeup Cosmetics, οι πληροφορίες μπορεί να συνδεθούν με τα δεδομένα που αποθηκεύονται στα cookies. Αν δεν αποδέχεστε τη χρήση των cookies από την Makemeup Cosmetics, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας έτσι ώστε να μην δέχεται cookies (οδηγίες για τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων των cookies στον browser σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα βοήθειας του browser).

Β) Εγγραφή, σύνδεση και παραγγελία

Όταν εγγράφεστε και είστε συνδεδεμένοι ή όταν κάνετε μια παραγγελία ή όταν ξεκινάτε να κάνετε μια παραγγελία αλλά δεν την ολοκληρώνετε, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία που μας παρέχετε εντός των πλαισίων εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στα πλαίσια αυτά μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε ήδη γνωστοποιήσει με την εγγραφή σας και σύμφωνα πάντα με την συναίνεση που μας έχετε παράσχει, κατά την εγγραφή, προτείνοντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες βασισμένοι στις πληροφορίες που λάβαμε κατά τις προηγούμενες εισόδους σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατά την προσπάθεια παραγγελίας σας.

Όταν είστε έτοιμοι να παραγγείλετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καλείστε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά πεδία στα οποία υπάρχουν υποχρεωτικά και προαιρετικά πεδία εγγραφής πληροφοριών. Από τα υποχρεωτικά πεδία συλλέγονται οι αναγκαίες πληροφορίες για την ολοκλήρωση και παράδοση της παραγγελίας στις οποίες αναγκαστικά περιλαμβάνονται,  το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση για την παράδοση και την τιμολόγηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που εσείς έχετε επιλέξει.

Διαβίβαση πληροφοριών του φάσματος προϊόντων μας και ειδικές προωθητικές ενέργειες και άλλες ενημερώσεις

- Κατόπιν της δικής σας συναίνεσης χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τις πληροφορίες που έχετε παραγγείλει ή που έχετε αποπειραθεί να παραγγείλετε από το φάσμα των προϊόντων και για άλλες προωθητικές ενέργειες από το site στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται από εσάς. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή.

- Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με προωθητικές ενέργειες και ειδικές προσφορές του site. Μπορείτε να εναντιωθείτε σε αυτή τη λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανά πάσα στιγμή.

- Θέλουμε να απολαμβάνετε την ανάγνωση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μας και προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς το περιεχόμενο τους μετράμε και αποθηκεύουμε τα ποσοστά ανοίγματος μηνυμάτων και κλικ, δηλαδή εάν ανοίγετε ηλεκτρονικά μας μηνύματα, ποιο το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανοίγετε, καθώς και το αν και γιατί τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα μπορεί ενδεχομένως να μην έχουν παραδοθεί. Μπορεί επίσης να κάνουμε χρήση αυτών των δεδομένων για στατιστικούς σκοπούς.

- Ορισμένες ενημερωτικές ανακοινώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης και τη λειτουργία του site, για παράδειγμα αναφορικά με υπηρεσίες (π.χ. επιβεβαίωση της εγγραφής, πληροφορίες από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) ή με υπηρεσίες που υπόκεινται σε χρεώσεις (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας, σχετικά με τη σύμβαση, την επεξεργασία των πληρωμών) δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Οι κοινοποιήσεις αυτές θα σας αποστέλλονται στο στοιχεία επικοινωνίας που έχουν παρασχεθεί από εσάς.

6. Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και για το σκοπό αυτό εφαρμόζουμε τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και διαδικασίες που εγγυώνται την ενδεδειγμένη ασφάλεια τους, μέσω των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική προστασία τους, μεταξύ άλλων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και κακή χρήση από τρίτους, τυχαία απώλεια κλπ. Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, αυτά μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Κάνουμε χρήση του συστήματος TLS = TransportLayerSecurity για την προστασία της επικοινωνίας μέσω του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο. Αυτό είναι αναγνωρίσιμο από το λουκέτο που εμφανίζεται από το πρόγραμμα περιήγησης σας σε περίπτωση μιας σύνδεσης TLS. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων σας, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

7. Διάρκεια αποθήκευσης δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνον για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να επιτελεστεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέγονται και γίνεται επεξεργασία τους, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα.   Από την στιγμή που θα επιλέξετε την κατάργηση του λογαριασμού σας στην παρούσα ιστοσελίδα τα δεδομένα σας κατόπιν αιτήσεως σας θα διαγράφονται εντός ευλόγου διαστήματος και σε κάθε περίπτωση εντός τριών (3) μηνών.   Τραπεζικά στοιχεία σας τα οποία ενδεχομένως να ζητούνται διαχειρίζονται από τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών και τηρούνται από μέρους μας μόνο για όσο είναι απαραίτητο για τη σχέση ή  την εκπλήρωση της εμπορικής συναλλαγής. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν με τη χρήση των cookies τηρούνται για 12 μήνες από τη στιγμή που θα δώσετε την συγκατάθεση σας, κατά την είσοδο σας στην ιστοσελίδα μας, για την χρήση cookies.

8. Τα δικαιώματά σας

Εφαρμόζουμε τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και για την πλήρη και απρόσκοπτη ενάσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας. Στο πλαίσιο της διαρκούς και άμεσης εξυπηρέτησης σας, φροντίζουμε ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που τυγχάνουν επεξεργασίας από εμάς, να έχετε πρόσβαση σε αυτά, καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας διόρθωσης ή διαγραφής τους, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις ως ορίζονται από την κείμενη Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία.

Ο ταχύτερος και απλούστερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό πελάτη και άμεσα είτε να επεξεργαστείτε τα αποθηκευμένα εκεί δεδομένα, είτε να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας. Στην τελευταία περίπτωση τα δεδομένα σας δεν καταστρέφονται αλλά παραμένουν κλειδωμένα για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα που ορίζουν οι θεσμικές, συμβατικές ή νομικές μας υποχρεώσεις.  Σε αυτή τη περίπτωση κατόπιν αιτήματος σας τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγράφονται.  Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το επιθυμείτε σας παρέχεται η δυνατότητα να λάβετε τα δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο εφόσον το αίτημα σας αυτό δεν επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων προσώπων. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να σας παράσχουμε τα δεδομένα σας το ταχύτερο δυνατόν.

Για Ελλάδα

Αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, contact@dpa.gr).

Για Κύπρο

Αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Τ.Θ.23378,1682 Λευκωσία, τηλ:+35722818456).

commissionerdataprotection.gov.cy

 http://www.dataprotection.gov.cy/dataprotection/dataprotection.nsf/All/6AE8EE38D05E28C6C22581FD004202B2

Συνοψίζοντας τα παραπάνω με την είσοδό σας στον ιστότοπο μας και προκειμένου να ολοκληρωθεί η περιήγησή σας και να παραγγείλετε κάποιο προϊόν ή να σας παρασχεθεί αιτηθείσα υπηρεσία, θα πρέπει να συναινέσετε είτε κάθε φορά που εισέρχεσθε, είτε άπαξ με την εγγραφή σας ως πελάτης: α) στη επεξεργασία των προτιμήσεων και παραγγελιών σας για την κατάρτιση του καταναλωτικού σας προφίλ, β) στην αποστολή ενημερωτικών και διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικής ή απλής αλληλογραφίας, γ) στη χρήση cookies όπως αναλυτικά περιγράφεται ανωτέρω, δ) στη διαβίβαση των απαραίτητων και μόνον αναγκαίων  προσωπικών δεδομένων σε τρίτους, όπως αναλυτικά περιγράφεται ανωτέρω.

Η κατά τα άνω ρητή συναίνεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας, αν για την εφαρμογή της αντίρρησης/ανάκλησης της συγκατάθεσης σας, ενδέχεται να απαιτηθεί εύλογος χρόνος για τεχνικούς λόγους και συνεχίζετε εν τω μεταξύ να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εμάς.

Για τους σκοπούς της ανάκλησης της συγκατάθεσης σας ή της αντίρρησης, μια απλή κοινοποίηση αυτών μας αρκεί. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Στο βαθμό που λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «unsubscribe» που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας για Ελλάδα & Κύπρο: Τσιμισκή 130, Θεσσαλονίκη 54621 (+30) 2310226216 

9. Κομβία Κοινωνικής Δικτύωσης

Σας προσφέρουμε τα λεγόμενα κοινωνικά plugins των διαφόρων κοινωνικών δικτύων (π.χ. το «Μου Αρέσει» κομβίο του Facebook) στην ιστοσελίδα μας. Η ενσωμάτωση αυτών των plugins υλοποιείται μέσω της addthis.com από την εταιρεία Clearsprings Technologies, Inc, 8000 WestparkDrive, Suite 625, McLean, VA 22102, USA.

Για την προστασία του απορρήτου σας, χρησιμοποιούμε τεχνική λύση για την ενσωμάτωση των κοινωνικών plugins που αποτρέπει τα δεδομένα (π.χ. διεύθυνση IP) από το να διαβιβάζονται στην addthis ή σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, μόλις η ιστοσελίδα μας ανοίγει. Μόνο όταν τα κοινωνικά plugins κλικάρονται για πρώτη φορά, τότε και ενεργοποιούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πλοηγός σας στο διαδίκτυο να ανακτά τα plugins από τους διακομιστές της addthis και να τους παρουσιάζει ως μέρος της ιστοσελίδας μας. Σε αυτό το συνδυασμό, πληροφορίες (π.χ. διεύθυνση IP) μεταδίδονται στην addthis στις ΗΠΑ και σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook. Επιπλέον, η addthis.com μπορεί να αποθηκεύει cookies ή τα λεγόμενα «webbeacons» στον υπολογιστή σας.

Μόνο όταν κάνετε κλικ στα κοινωνικά plugins για δεύτερη φορά, θα είστε σε θέση να κάνετε πλήρη χρήση του κομβίου «Προσκαλέστε ένα φίλο» (π.χ. «Μου Αρέσει»). Αν είστε μέλος ενός κοινωνικού δικτύου και κάνετε κλικ στο σχετικό κοινωνικό plugin, ο πάροχος του κοινωνικού δικτύου μπορεί ενδεχομένως να είναι σε θέση να συνδέσει τις πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας με τα δεδομένα του προφίλ σας στο δίκτυο. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους φορείς των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιούνται από εσάς για πληροφορίες σχετικά με αυτές τις λειτουργίες. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του addthis.com στην πολιτική απορρήτου του addthis.com κάνοντας κλικ στο www.addthis.com/privacy.

Ενημερωθείτε για τις ατομικές επιλογές ρύθμισης του προγράμματος περιήγησης σας σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies και webbeacons. Μπορείτε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες από τον κατασκευαστή του πλοηγού σας. Επιπλέον, τρίτοι πάροχοι προσφέρουν τις λεγόμενες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης και plugins με τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε τον τρόπο με τον οποίο ο πλοηγός σας διαχειρίζεται cookies και προσωπικές πληροφορίες.

Με την επιλογή των ως άνω κομβίων κοινωνικής δικτύωσης παρέχετε και τη συναίνεση σας για όλα τα παραπάνω.

10. Τροποποιήσεις στις παρούσες πληροφορίες περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Επιθυμούμε να παρουσιάζουμε πάντα στους πελάτες μας ελκυστικές προσφορές προϊόντων και ως εκ τούτου, να προσαρμόζουμε συνεχώς το φάσμα των προϊόντων μας στις επιθυμίες των πελατών μας. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι αναγκαία η ανανέωση και τροποποίηση της παρούσας πολιτικής και ενημέρωσης περί προστασίας των δεδομένων. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο βαθμό που οι εν λόγω τροποποιήσεις μπορεί να επηρεάζουν την συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα σας ενημερώνουμε κατάλληλα.

11. Αρμόδιο νομικό πρόσωπο

Υπεύθυνο νομικό πρόσωπο υπό το πρίσμα της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα παρακαλώ αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο .



ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.makemeup.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου της Εταιρείας «Makemeup - Μπουντούρη Ουρανία Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.», εφεξής “Makemeup Cosmetics” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 130, 1ος ορ, 54621 στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 999122845/ Δ' Δ.Ο.Υ).

Η είσοδος, η περιήγησή και η χρήση του www.makemeup.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεση και συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.makemeup.gr και το περιεχόμενο της (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, προϊόντων, λογοτυπών και λογισμικού) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Makemeup Cosmetics ή τρίτων μερών συμβεβλημένων με την Makemeup Cosmetics και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς επίσης η παρουσίαση των παραπάνω στην ιστοσελίδα www.makemeup.gr σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.makemeup.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Makemeup Cosmetics ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.

2. Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.makemeup.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

3. Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων

Η Makemeup Cosmetics διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.makemeup.gr χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην παρούσα ιστοσελίδα.

4. Περιορισμός ευθύνης

Η Makemeup Cosmetics δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.makemeup.gr, Η Makemeup Cosmetics παρέχει "όπως ακριβώς έχουν" μέσω της ιστοσελίδας www.makemeup.gr  περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Makemeup Cosmetics δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που περιέχονται στην ιστοσελίδα www.makemeup.gr αλλά δεσμεύεται να ενημερώσει το ταχύτερο δυνατόν τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που ενδιαφέρονται να αγοράσουν προϊόν το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. 

Η Makemeup Cosmetics δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.  Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Η Makemeup Cosmetics επισημάνει προς τους χρήστες / πελάτες, ότι οι εικόνες, φωτογραφίες, ή/ και σχέδια που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.makemeup.gr  και αφορούν / παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες, δεν αποτελούν πιστή απεικόνιση χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων και ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν. 

Η μεταφορά, τοποθέτηση και συναρμολόγηση όλων των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.makemeup.gr επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η Makemeup Cosmetics διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει, προσθέτει, αφαιρεί με οποιοδήποτε τρόπο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.makemeup.gr χωρίς προειδοποίηση.

5. Ασφάλεια

Η Makemeup Cosmetics αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Makemeup Cosmetics επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Makemeup Cosmetics δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της Makemeup Cosmetics (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές σε φυσικό κατάστημα ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη Makemeup Cosmetics είναι εμπιστευτικές και η Makemeup Cosmetics έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Makemeup Cosmetics δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Makemeup Cosmetics χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ενημερωτικά Newsletters θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλος στην ιστοσελίδα www.makemeup.gr ή σε απευθείας εγγραφή σας στο ενημερωτικό Newsletter της Makemeup Cosmetics.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Makemeup Cosmetics με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.makemeup.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας www.makemeup.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η ιστοσελίδα www.makemeup.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.makemeup.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην ιστοσελίδα www.makemeup.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Αν δεν έχετε ακόμη ενηλικιωθεί πριν αποφασίσετε αν αποδέχεστε ή όχι τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να τους μελετήσετε με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας και να τους κατανοήσετε πλήρως, τόσο εσείς όσο και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας. Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων από τον γονέα ή κηδεμόνα θα εκλαμβάνεται ότι αυτοί συναινούν με αυτούς για λογαριασμό σας. Συνιστάται στους γονείς ή τους κηδεμόνες να επιβλέπουν τα παιδιά τους κατά τη χρήση του Internet και κινητών ή άλλων συσκευών. Αν προσκαλέσετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, παρέχετε εκ μέρους τους τη συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

7. Χρήση Cookies

Η Makemeup Cosmetics χρησιμοποιεί τεχνολογία «cookies» για να βελτιώσει και να διευκολύνει την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.makemeup.gr. Τα αρχεία «cookies» αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τεχνικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε α) Μόνιμα cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας ωσότου τα διαγράψετε) β) Προσωρινά cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν μέχρι να κλείσετε τον browser σας).

Τα ίδια τα cookies δεν περιέχουν ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Αν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες μέσα από την ιστοσελίδα www.makemeup.gr της Makemeup Cosmetics, οι πληροφορίες μπορεί να συνδεθούν με τα δεδομένα που αποθηκεύονται στα cookies. Αν δεν αποδέχεστε τη χρήση των cookies από την Makemeup Cosmetics, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας έτσι ώστε να μην δέχεται cookies (οδηγίες για τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων των cookies στον browser σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα βοήθειας του browser).

8. Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές και τις παραγγελίες των αγαπημένων σας προϊόντων μακιγιάζ  της Make Me UP Cosmetics με τους εξής τρόπους:

  1. Παραγγελία μέσα από το eshop μας στο www.makemeup.gr
    • Βρείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες (π.χ. blog). Πατήστε τον σύνδεσμο (καλάθι) που βρίσκεται μαρκαρισμένο κάτω από το προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό « καλάθι αγορών» σας.
    •  Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο (Καλάθι Αγορών) όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.
  2. Τηλεφωνική Παραγγελία  Τ : 2310226216

    Διαλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και καταγράψτε τα ή βάλτε τα στη «λίστα επιθυμιών»
    Κατόπιν καλέστε μας καθημερινά  10:00 – 18:00 και δώστε μας την παραγγελίας σας
  3. Σας περιμένουμε από κοντά ….
  4. Επισκεφθείτε το κατάστημά  μας Τσιμισκή 130, 1ος ορ, Κέντρο Θεσσαλονίκης
    Πληροφορίες: 2310226216
    Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00 και Σάββατο 10:00 - 15:00

9. Τρόποι πληρωμής

​Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Με Αντικαταβολή, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier (ACS) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το ποσό της αντικαταβολής σας ενημερώνετε αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία της παραγγελίας σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.

Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης, Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους  λογαριασμούς της Make Me UP Cosmetics. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής «κερδίζετε» τα 3€

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αρ. Λογ. 6077 138210 108 (IBAN GR63 0171 0770 0060 7713 8210 108)

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στο 2310226216 για να γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήσατε την κατάθεση.

10. Κόστος & Τρόπος Αποστολής

Με την Courier (ACS)

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το κόστος τον μεταφορικών  είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25 ευρώ. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€ .

Αγορές χαμηλότερες των 25 ευρώ  θα χρεώνονται με 2 ευρώ μεταφορικά και 3 ευρώ αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται με τις παραπάνω χρεώσεις εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές, για τις οποίες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω mail για την επιπλέον επιβάρυνση. Ωστόσο εάν παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της Acs, τότε δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Δείτε εδώ ποιες είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τις πόλεις που δεν υπάρχει έδρα του ταχυμεταφορέα και η παράδοση υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα από αυτά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση. Εάν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα του ταχυμεταφορέα το οποίο δεν θεωρείται δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 2 έως 3 μέρες, 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 

Για αποστολές παραγγελιών στην Κύπρο το κόστος τον μεταφορικών είναι δωρεάν για αγορές άνω των 95 ευρώ.

Αγορές χαμηλότερες των 95 ευρώ, θα χρεώνονται με  μεταφορικά 8 ευρώ και  η αντικαταβολή  3 ευρώ για όλη την Κύπρο

11.Καταστροφή προϊόντων κατά την μεταφορά

H Makemeup ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε εντός 24 ωρών άμεσα τα προϊόντα, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούμε να ζητήσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα μας. Μετά τον έλεγχο της ζημιάς στην κεντρική μας αποθήκη, θα σας στείλουμε νέο προϊόν. 

12. Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Makemeup ή με αποστολή e-mail, πριν από την αποχώρηση της παραγγελία σας, από την Makemeup.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ACS  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
0-25€ 2 € 3 € 2-3 εργάσιμες ημέρες
Άνω των 25€ δωρεάν 3 € 2-3 εργάσιμες ημέρες
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ACS      ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
0-95€ 8 € 3 € 6-12 εργάσιμες ημέρες
Άνω των 95€ δωρεάν 3 € 6-12 εργάσιμες ημέρες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει έξτρα χρέωση. Δείτε εδώ ποιες είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές.

13.Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Αν θα συμφωνείτε με το νέο χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να μας απαντήσετε στο e-mail, αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.

12. Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του δέματος,και να δηλώσει ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Το www.makemeup.gr κατανοώντας πλήρως την φύση των ηλεκτρονικών αγορών και θέλοντας να στηρίξει τους πελάτες του αλλά και το ηλεκτρονικό εμπόριο, σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων προϋποθέτοντας τα παρακάτω :

1. Το προϊόν είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία  μαζί με τυχόν συνοδευτικό υλικό (εξαρτήματα, εγχειρίδια κλπ)
2. Το αίτημα επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του δέματος 
3. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει διαφορετικό προϊόν από την μεγάλη γκάμα μας.
4. Από την διαδικασία επιστροφής εξαιρούνται τα ακόλουθα προϊόντα : κραγιόν, lip gloss, Mascara και κρέμες.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη.

Διαδικασία Επιστροφής:

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα αίτησης επιστροφής.

Επιστροφή μέσω courier (ACS) :

  • Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία
  • Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στην διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310226216 ή της φόρμας επικοινωνίας

makemeup

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

makemeup

Latest Seminars

makemeup

Gift Wrap

makemeup

Free Samples

makemeup

Gift Card

makemeup

Join Our Team

About Us

Είμαι η Make Me Up ή αλλιώς μια εταιρία προϊόντων ομορφιάς που το απόλυτο πάθος της είναι η ομορφιά!
Read more...

MakeMeUp © 2020. All Rights Reserved.

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • sc
  • vbv
  • masterpass

MakeMeUp © 2020. All Rights Reserved.